Kosár

Az Ön kosara üres

Keresés folyamatban...

Kosár Bezárás

Keen Carp Workshop
2021-től új feltételek mellett!

Maximum 4-5 fős csoportok, hogy sokkal több idő jusson Rád!

Európa több országában, többezer horgásznak tartott Workshop tapasztalatai egyértelműen azt mutatták, hogy a 4-5 fős Workshop-ok voltak a leghatékonyabbak. Az ilyen kis létszámú Workshop-okon résztvevő horgászok sokkal sikeresebbek lettek, mint azok, akik a nagyobb csoportoknak tartott Workshop-okon vettek részt.

Ennek több oka van:

 1. István egy emberre sokkal több figyelmet tud fordítani

 2. Végetlen számú kérdést fel tudsz tenni

 3. Van mód egyéni taktikák kidolgozására

 4. A horogfenést is el lehet sajátítani és Istvánnal a szerelékes dobozodat is át tudjátok nézni

Így nem is csoda, hogy annak ellenére, hogy mindenkinek Budapestre kellet utaznia ezért, az elmúlt időszakban rohamosan nőtt az igény a kis létszámú Workshop-okra. István úgy döntött, 2021-től, a horgászszezonban 4-5 fő részére tart Workshop-okat.

Rugalmas időpontfoglalás

Ha a horgásztársakkal szeretnétek eljönni, telefonos egyeztetés után egyedi időpontot is tudtok foglalni 4-5 fő részére. Így az útiköltségetek is elenyésző lesz.

Kizárólag regisztrált Keen Carp ügyfeleknek!!!

Az elmúlt években számtalanszor hallottuk vissza, hogy a Workshop-on elmondottak nem működnek a gyakorlatban. A weboldalunkon és Facebook oldalunkon publikált beszámolók ennek az ellenkezőjét bizonyítják, vagyis azt, hogy igen hatékony. Mikor kicsit utánajártunk, kiderült, hogy a „csalódott” horgászok zöme más csalikkal próbálta kivitelezni a hallottakat. Ezért István 2021-től kizárólag ügyfeleinknek tart Workshop-ot.

Ha korábban nem rendeltél tőlünk, lehetőséged van egy 40.000 Ft-os csalivásárlási kupon megvásárlása után azonnal jegyet vásárolni.

A csalivásárlási kupont kétféle módon vásárolhatod le:

 • A csomag megvásárlását követően azonnal kiválaszthatod, hogy milyen csalikat szeretnél. Ehhez, ha igényled, telefonon támogatást nyújtunk. Ebben az esetben, a rendelésed azonnal postázzuk.

 • Lehetőséged van arra is, hogy a Workshop után, az ott tanultak birtokában válaszd ki a számodra legideálisabb csalikat.

 • FONTOS:

  • A kupon csak 40.000 Ft feletti vásárlás esetén váltható be.

  • A szállítási költség nem számít bele a vásárlásba.

  • Mivel a kupon megvásárlása a Workshop-on való részvétel feltétele, 40.000 Ft alatti rendelés esetén pénzt visszafizetni nem áll módunkban.

Regisztrált ügyfeleknek

A workshop jegy vásárlásához weboldalunkon regisztrálni kell.

Ismételt részvétel

A Workshop-on való ismételt részvételt csak V.I.P. ügyfeleinknek biztosítjuk.
A V.I.P. tagság feltételeiről itt olvashatsz.

A Workshop jegy ára: 20.000 Ft
Az aktuális Workshop-okat itt találod:

Workshop jegyek