Kosár

Az Ön kosara üres

Keresés folyamatban...

Kosár Bezárás

BBQ flavour

BBQ aroma

Gyártó: Keen Carp

Ez egy erőteljes, olaj-bázisú hús aroma gazdag füstös hangsúlyokkal. A BBQ nagyon jól használható önmagában, a legnyilvánvalóbb választás hozzá természetesen egy hallisztes keverék. A hallisztes keverékeknek, különösen igaz ez a kedvező árfekvésűekre, gyakran rossz, tompa az íze, korántsem váltják ki a horgászokban az „IGEN! Pont ezt kerestem!” – érzést. A BBQ képes arra, hogy ízbombává változtasson egy hallisztes mixet.

Másrészt, bár a magas minőségű hallisztes keverékek már magukban kitűnő ízűek, mégis adhatunk nekik egyedi ízprofilt. A minőségi hallsiztes keverékek gyakran tartalmaznak számos vízben oldódó összetevőt, amik kioldódnak. Egy olyan erős ízesítő, mint a BBQ számottevő segítséget nyújt a golyók egyedi ízének hosszú ideig történő fenntartásában.

Sokan és nagyon gyakran használnak hallisztes keverékeket, mindenféle megjelenési variációban, ezért ezek a pontyok számára könnyen felismerhetők illat és ízprofil szempontjából. A negatív kondícionáláshoz nem kell sok idő, és ez az, más egyéb tényezők mellett, ahol az ízesítőink támogató hatása érvényesül, ahogy megváltoztatják a keverékek karakterét.

TIPP: adjunk 5% sót egy rossz ízű hallisztes keverékhez. Ezután gyúrjuk be BBQ-val ízesítve és kóstoljuk meg újra.

Hordozó: olaj

Adagolás: 0.9-1.6 ml per 500 g. száraz keverék

Kiszerelés
30 ml
4.829 Ft
Kiszerelés
30 ml
Egységár 4.829 Ft
Kiszerelés
100 ml
14.099 Ft
Kiszerelés
100 ml
Egységár 14.099 Ft

Cikkszám: SFBBQ

Kategória:Aromák

Kapcsolódó termékek