Több mint 30 különböző ízesítésű, aromájú bojli dip. A mártott bojlik gigantikus íz és illat felhőt bocsátanak ki, így ellenállhatatlanná téve a csalit.
A bojli dip-ek igen sikeresen vethetők be, így többletértéket adhatunk bojlijainkhoz. A céljuk, hogy minél előbb a csalihoz csalogassák a közelben tartózkodó pontyokat. A vízbe kerülve azonnal gigantikus illatokat áraszt magából, amely magára vonja a közelben tartózkodó pontyok figyelmét. Azt javasoljuk tehát, hogy az előkészített bojlikat 4 óra használat után cserélje le. Ha azonban minden jól alakul, akkor még addig sem kell várni...
A dipek használata az elmúlt években rendkívül népszerűvé vált a pontyhorgászok körében. A versenyhorgászok már régóta tudják, hogy a dipek néha meghatározhatják egy verseny kimenetelét.
A dipelés és a soakolás között nagy a különbség, ami gyakran zavaró lehet!
Hogyan dipeljünk: A dip használata nagyon egyszerű: csavarja le az edény fedelét, és mártsa meg benne a csalit. Várjon néhány másodpercet, amíg a folyadék behatol a bojli külső felületébe. Ezután máris bevethető a csali.
Ez minden!
Egy tipp: mindig friss bojlival dipeljen, ugyanis ilyenkor megfelelően száraz a bojli külseje. Ez lehetővé teszi, hogy a bojli nedvességet, ebben az esetben dipet szívjon fel. Ha rosszul csinálja, vagyis egy elázott bojlit próbál beáztatni, akkor észre fogja venni, hogy a folyadékot nem tudja felvenni a bojli.