Sózott bojlik

Az elmúlt években a Keen Carp Bait Serrvice-ben készült bojlik népszerűsége rendületlenül növekszik.  Egy kritikát viszont kaptunk, nem mindenki tud, akar várni két hetet a bojli egyedi elképzelés szerinti elkészítésére. Ezért 2016-ban a legnépszerűbb bojlikat már háromszor sózott változatban is készítjük. 

Ezeket a bojlikat akár másnapra is tudjuk szállitani.

Mit jelent a „háromszor sózott”?

A bojlikat gőzölés és szárítás után lesózzuk. Másnap, mikor a só már szívott ki nedvességet a bojliból, a sót leszitáljuk róla és új, száraz sót teszünk rá. Ezt két nap múlva megismételjük. Így a bojlik sokkal könnyebben kezelhetőek. Nem kell őket annyit szárítgatni, bevetésre készek, lehet velük indulni horgászni.

Ne késlekedj, rendelj belőle te is!