Balanszírozott horogcsalik

Bizonyára mindenki tapasztalta már, hogy a pontyok aktívan mozognak az etetésen, de kapást nem tudott elérni. Ennek az egyik - talán leggyakoribb - oka a túl nehéz csali-horog kombináció.A csali kikönnyítésének számos módja ismert a pontyhorgászok körében. A pop up bojlival szerelt hóembertől, a bojlikba fúrt parafa rúdig.A Keen Carp-nál mi ezen a téren is a legjobbat Tovább »

Bizonyára mindenki tapasztalta már, hogy a pontyok aktívan mozognak az etetésen, de kapást nem tudott elérni. Ennek az egyik - talán leggyakoribb - oka a túl nehéz csali-horog kombináció.
A csali kikönnyítésének számos módja ismert a pontyhorgászok körében. A pop up bojlival szerelt hóembertől, a bojlikba fúrt parafa rúdig.
A Keen Carp-nál mi ezen a téren is a legjobbat akartuk megalkotni. Nem elégedtünk meg egy egyszerű kikönnyített csalival. Mi a bojlimixekeinkből készítjük a kiegyensúlyozott horogcsalijainkat, hogy a lehető legjobban hasonlítson az etetésen felkínált bojlikhoz, így lehetővé téve a legkifinomultabb pontyok horogra kerítését is.

A tesztek alatt, kiegyensúlyozott horogcsali használatával a megszokott kapásszám három-négyszeresét sikerült realizálnunk.

A Keen Carp horogcsalik igen horogállóak, 48 órát is kibírnak a horgon, megszabadítva a horgászt az örökös dilemmától: Van-e még csali a horgon?


Ha bojlit rendelsz a Keen Carp Bait Service-ből, ne felejts el kiegyensúlyozott horogcsalit is rendelni.

sorrend:
Big Water Balanszírozott horogcsali - Big Water Balanced Hookbaits

Big Water Balanszírozott horogcsali

20 mm/135 g 2.890 HUF
24 mm/260 g 3.470 HUF
Hot Fish & Gammarus Balanszírozott horogcsali - Hot Fish & Gammarus Balanced Hookbaits

Hot Fish & Gammarus Balanszírozott horogcsali

10 mm/70 g 2.890 HUF
12 mm/135 g 2.890 HUF
14 mm/125 g 2.890 HUF
16 mm/135 g 2.890 HUF
20 mm 2.890 HUF