Cumin Cheese aroma

Termék leírás:

Egy újabb innováció a Keen Carp háza tájáról, ezúttal egy páratlan sajt-aroma. A Cumin Cheese erősen fűszeres, aromás illattal rendelkezik, a töménysége pedig olyan mértékű, hogy a megvalósítását korábban elképzelhetetlennek tartották. Ez egy „lassú” illat, amely először finom formában jelentkezik, ezért első pillantásra nagyobb adagolást tartanánk szükségesnek (tehát több költséget is). Ne hagyja magát félrevezetni, hanem csak kövesse a csomagoláson lévő utasításokat!!

Átlagosan 1,5 ml már elegendő 500 gramm száraz keverékhez. Az illatot a tipikus nyári aromák közé soroljuk, a legjobban az ívási időszakban érvényesül.

Ez az aroma nem alkalmas iszapos vízfenéken, arra léteznek jobb megoldások is. Szokatlan illata és íze miatt rendkívül alkalmas kisebb vizekre, ahol sok ponty fordul elő. Különböző helyszíneken megállapították, hogy a dévérkeszegek egyáltalán nem díjazzák a sajt-aromát, ezért ilyenkor elővehetjük a mini-bojlikat is. A nagyobb vizeken, pl. folyókon, csatornákon nagy esély van arra, hogy kapitális jászkeszegek és biztosan márnák is megelőzik a pontyokat: ezért nagyobb, legalább 22 mm-es bojlikat alkalmazzunk.

Hordozó: propilén-glikol
Adagolás: 1,5-2,5 ml 500 gramm mix


Adagolás: 3 - 4 ml / 1kg mix

Kiszerelés 30ml
4.249 Ft141.633 Ft/L
Kiszerelés 100ml
12.409 Ft124.090 Ft/L

Ajánlott termékek

Vásárlóink gyakran választották az alábbi termékeket a Cumin Cheese aroma mellé