Majmok Bolygója 2020.


 

2020 első hónapja sem marad Keen Carp rendezvény nélkül!

 

Január 18-án a megszokott helyen, a Lurdy-házban kerül megrendezésre a Majmok Bolygója névre keresztelt összejövetel.

Ahogy az elnevezés is utal rá, az eseményt ezúttal csak ügyfelek számára tesszük látogathatóvá, olyan ügyfelek számára, akik rendszeresen segítik munkánkat azzal, hogy fogási eredményeiket megosztják velünk.

Olyan információk megosztásával szeretnénk megköszönni támogatásotokat, amelyek nem keringenek közkézen és sok pontyhorgász titokként kezeli. Már, ha tud róla.

Ezért a részvételi feltételek a következők:

  1. Bait service, sózott vagy zacskós bojli vásárlás és
  2. 2019-ben küldött beszámoló vagy fénykép és
  3. keencarp.hu oldalunkon való regisztráció

A részvételhez minden feltételnek teljesülnie kell!

A korábbiakhoz képest miben más még ez a rendezvény?

Olyan ismerteket fogok megosztani veletek, melyeket eddig még sehol nem hallhattatok. Nevezhetjük akár a Workshop 2. előszobájának is.

Ismét lesznek vendégeim.

Egyikőjük Dr. Mézes Miklós professzor úr lesz.  A 2018-as előadása után, mondhatjuk, hogy visszatapsoltátok. A két éve tárgyalt témáknál is ütősebb témákat fogunk elemezni. Lehet, egy etap nem is lesz elég.

A másik vendégem legyen meglepetés. Annyit elárulhatok róla, hogy személyes találkozásunkkor ezt mondta: „A hal egy olyan pontos fogalom, mint az izé.”.

Természetesen én is tovább fogom „mosni” az agyatokat.

Témáim:

  • Mi mindent megtesz a pontyhorgász a kapástalanságért?
  • Mikor frissítsünk és mikor ne?
  • Mik a kemény csalik előnyei?
  • Mik a puha csalik előnyei?
  • Etetés kialakítása, mikor, mennyit?
  • Mit tegyünk, mikor nincs kapásunk?
  • Friss vs. használt csali

Továbbá a Tudatos Pontyhorgászat Facebook csoportunkban szavazhattok majd arról, hogy ezeken felül mi legyen az a két, esetleg három téma, amiről szeretnétek részletesebb, mélyebb információkat kapni. Ezekről is én fogok beszélni a pódiumon.

Kérdések órája:

Most lesz idő sokkal több kérdést kitárgyalni, mint eddig valaha. Ezért lesz kérdések órája is, mikor csak ti kérdeztek és pedig igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni.

Szabadfoglalkozás:

Lesz olyan rész is, mikor kerek asztaloknál lesz módotok egymással is tapasztalatot cserélni. Ezekben a részekben lesz lehetőség arra is, hogy a Keen Carp csapattagokat kérdezzetek.
Most végszerelékeitek értékelésére, átnézésére, esetleges újra gondolására, valamint horogfenés gyakorlására is személyesen is lesz lehetőség.

A megszabott feltételeket még nem késő teljesíteni.

Tudjuk, hogy sokan vagytok, akik saját profiljaitokon, csoportokban, a Tudatos Pontyhorgászat csoportban is, osztottatok meg fogási eredményeket. Ezeket sajnos nem tudtuk pontosan adminisztrálni. Viszont készítettünk a weboldalunkon egy lehetőséget, ahova fényképeket és rövid és hosszú beszámolókat is tudtok feltölteni. Fontos tudni, hogy nem csak a 20+ halakat várjuk!
 

Találkozzunk 2020. január 18-án!

Regisztráció reggel 8-tól, kezdés pontban 9-kor! Tervezett zárás 17:00.

Orbán István