Amino Dip Meat

Termék leírás:

 

Az aminosavak kiemelkedő jelentőségűek az élővilág számára, mivel a fehérje molekulák, azaz a proteinek építőkövei. Táplálkozásunk során mi emberek is ösztönösen kívánjuk meg a megfelelő aminosavakat tartalmazó ételeket, melyek szervezetünkbe beépülve alkotják testünk jó részét.
Az aminosav dipek a legsűrűbbek a választékunkban.

Ennek a rendhagyó dipnek az elkészítésekor célunk az volt, hogy egy olyan természetes alapú, elsősorban a nyári, meleg napokon használható terméket fejlesszünk ki, ami eltér minden eddigitől.

Ezek az aminosavak a melegvérű állatoknál tapasztalt erjedési folyamatok során keletkeznek, tehát egy határozottan hús-karakterű aminosav-profilról van szó, mely egy teljesen rendhagyó, ?oroszlán? szaggal bír.

Eredményesek lehetünk vele még az olyan, bojlival agyonhorgászott vizeken is, ahol a pontyok már gyanakvóvá váltak a különféle aromájú csalikkal szemben! Amikor a vízhőfok meghaladja a 23°C-ot, nagyon vigyázzunk, hogy mindig legyen nálunk belőle!

Figyelmeztetés!

A Keen Carp Amino Dip Meat nem csak a nagytestű pontyokat vonzza. Amennyiben a vízben, amelyben horgászunk élnek harcsák, úgy szinte biztosan számíthatunk a nagyobb, kapitális példányokkal való küzdelemre!

Tipp:
- Hígítsunk fel 50%-ban vízzel Keen Carp Amino Dip Meat-et.
- A csalizni kívánt bojliból tegyünk néhányat egy jól záródó edénybe.
- Öntsük rá az elegyet, majd rázzuk össze és hagyjuk állni.
- Három nap után a bojlik teljesen telítődnek, sőt még a penésszel szemben is ellenállóvá válnak.

Bázis: Víz

 

 


Kiszerelés40 ml
4.649 Ft116.225 Ft/L

Ajánlott termékek

Vásárlóink gyakran választották az alábbi termékeket a Amino Dip Meat mellé