Fish Dip

Termék leírás:

A halliszt alapú csalik jelentőségét már jó ideje felismerték a pontyhorgászok. Ezek a magas fehérjetartalmú, jellegzetesen intenzív ?illatú? termékek a legkedveltebbek közé tartoznak a pontyok körében.

A Keen Carp Fish Dip, rendhagyó módon kellemesen lágy, ugyanakkor tiszta, karakteres hal ?illatával? új dimenziókba helyezi a halas dipekről eddig alkotott elképzeléseinket. Ennek a dipnek a megalkotásakor célunk az volt, hogy egy olyan koncentrált csalogatóanyagot alkossunk, melynek segítségével nemcsak a melegebb nyári hónapokban, de lehűlő-, sőt egészen a hideg, téli vizekben is eredményesek lehetünk.

Használata során fontos szem előtt tartani, hogy összetéveszthetetlen jellegzetes ízéhez a pontyok viszonylag hamar hozzászokhatnak. Viszkozitása igen alacsony, annak érdekében, hogy a kapilláris hatásnak köszönhetően a bojlik könnyedén felszívják azt, majd a vízben kioldódva viszonylag nagy távolságról is odavonzzák a pontyokat.

A Keen Carp Fish Dip nem hiányozhat egyetlen bojlis horgász táskájából sem, bármilyen időszakban, bármilyen vízre indulnak is horgászni.
Bázis: propilén-glikol.

 


Kiszerelés40 ml
4.649 Ft116.225 Ft/L

Ajánlott termékek

Vásárlóink gyakran választották az alábbi termékeket a Fish Dip mellé