Fokhagyma por dip

Termék leírás:

A fokhagyma gyógyhatása és emésztésjavító tulajdonsága ősidők óta ismert az emberiség számára. Azt viszont, hogy a pontyokra ilyen hihetetlen hatással van ennek a növénynek az íze, csak alig pár tíz éve ismertük fel igazán. Nem tudunk olyan vízről, vagy olyan körülményről, ahol ne bizonyult volna fogósnak a fokhagymával ízesített csali. Nyáron és (meglepő módon) télen is jól alkalmazható! Nem véletlen, hogy ezt a halak számára oly ellenállhatatlan ízű dippet a folyékony mellett, por halmazállapotú változatban is kifejlesztettük.

A fokhagyma por dip használatakor nem csak egy intenzíven illatozó bojlit kapunk, hanem a külső zselés rétegnek köszönhetően teljesen megváltozik a csalink szerkezete. Az így létrejött csalikkal olyankor is eredményesen horgászhatunk, amikor minden más csődöt mond. Az ilyen váratlan helyzetek miatt, mindig legyen a dipjeink között Keen Carp Gello Dip Garlic!

Alkalmazása igen egyszerű:
- A felcsalizott horgot mártsa vízbe!
- Forgassa meg a por dipben!

Néhány másodperc elteltével 1-2 mm nyálkaréteg keletkezik a bojli körül. A réteg igen ragadós, és bedobáskor sem válik le!

Rendkívül szembetűnő a hatás, ha a műveletet többször is elvégezzük. Néhány alkalom után egy 18 mm-es bojliból, akár 25 mm-eset is készíthetünk!

 


Kiszerelés50 g
3.899 Ft77.980 Ft/kg

Ajánlott termékek

Vásárlóink gyakran választották az alábbi termékeket a Fokhagyma por dip mellé