Betaine Dip

Termék leírás:

A betain az utóbbi években egyre ismertebbé vált a pontyhorgászok világában. Korábban ez csak a "bennfentesek" kiváltsága volt, akik minden bojlijukhoz fel is használták.
A betain méltán kedvelt a pontyok körében, de sokáig csak por formájában volt kapható. A folyékony betain sok mindenkinek szól: a Betain Dipben nincsenek színezékek, vagy illatanyagok, így megmarad a betain természetes illata (és vonzereje).
Ön is megállapíthatja majd, hogy a betain olyan híg, mint a víz. Pontosan ez a cél! Ha a bojlit néhány másodpercig ebbe a dipbe mártjuk, akkor a kapilláris hatásnak köszönhetően a folyadék behatol a bojli belsejébe. A legjobb módszer azonban az, ha egy maroknyi csali bojlit egy dobozba teszünk (tetővel), és ezeket öntjük le Betain Dippel. Rázzuk meg, és hagyjuk néhány napig felszívódni. Ezek tovább maradnak majd penészmentesek, mint a kezeletlen bojlik.

Az év minden szakában sikerrel alkalmazhatjuk, ám jelentősége a hidegebb, 12°C-nál alacsonyabb hőmérsékletű vizek esetében nő meg igazán.

A betain olyan termék, amely az év minden szakában használható. Én azonban a hidegebb időszakban kedvelem, 12°C-nál kisebb hőmérséklet esetén.

 


Kiszerelés40 ml
4.649 Ft116.225 Ft/L

Ajánlott termékek

Vásárlóink gyakran választották az alábbi termékeket a Betaine Dip mellé