Vörös lazac dip

Termék leírás:

A halliszt alapú csalik jelentőségét már jó ideje felismerték a pontyhorgászok. Ezek a magas fehérjetartalmú, jellegzetesen intenzív ?illatú? termékek a legvonzóbbak közé tartoznak a nagytestű halak körében. A lazac jellegzetes íze a pontyok számára könnyen emészthető, értékes táplálékforrást jelent.
A piacon rengeteg különböző halas aroma kapható, azonban ezek közül csak néhány rendelkezik valódi csalogató hatással a pontyokra.

Ez a dip, a vörös lazac természetes aroma- és íz profiljával rendelkezik. A vízben való oldhatósága kitűnő, még az egészen hideg időszakokban is. Sokan elcsodálkoznak rajta, hogy markáns, karakteres illata és íze mennyire lágy, ám ez ne tévesszen meg senkit. Koncentráltságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy elég csupán egyetlen csepp vörös lazac dipet egy nagy vödör vízhez önteni és az, az egész vödröt lazac illatúvá varázsolja!

Használatával még a sűrűn horgászott vizeken is kitűnő eredményeket érhetünk el, elsősorban a melegebb nyári időszakban, de a téli, hideg vizek esetében is okozott már kellemes meglepetéseket.

Ha kisebb vizekre készül horgászni, mindenképpen vigye magával a Witch Dip és a Monster Crab Dip mellett ezt a különleges csalogató anyagot is!
 


Kiszerelés40 ml
5.799 Ft144.975 Ft/L

Ajánlott termékek

Vásárlóink gyakran választották az alábbi termékeket a Vörös lazac dip mellé