Cumin Cheese aroma - Cumin Cheese flavour

Cumin Cheese aroma

Egy újabb innováció a Keen Carp háza tájáról, ezúttal egy páratlan sajt-aroma. A Cumin Cheese erősen fűszeres, aromás illattal rendelkezik, a töménysége pedig olyan mértékű, hogy a megvalósítását korábban elképzelhetetlennek tartották. Ez egy „lassú” illat, amely először finom formában jelentkezik, ezért első pillantásra nagyobb adagolást tartanánk szükségesnek (tehát több költséget is). Ne hagyja magát félrevezetni, hanem csak kövesse a csomagoláson lévő utasításokat!!

Átlagosan 1,5 ml már elegendő 500 gramm száraz keverékhez. Az illatot a tipikus nyári aromák közé soroljuk, a legjobban az ívási időszakban érvényesül.

Ez az aroma nem alkalmas iszapos vízfenéken, arra léteznek jobb megoldások is. Szokatlan illata és íze miatt rendkívül alkalmas kisebb vizekre, ahol sok ponty fordul elő. Különböző helyszíneken megállapították, hogy a dévérkeszegek egyáltalán nem díjazzák a sajt-aromát, ezért ilyenkor elővehetjük a mini-bojlikat is. A nagyobb vizeken, pl. folyókon, csatornákon nagy esély van arra, hogy kapitális jászkeszegek és biztosan márnák is megelőzik a pontyokat: ezért nagyobb, legalább 22 mm-es bojlikat alkalmazzunk.

Hordozó: propilén-glikol
Adagolás: 1,5-2,5 ml 500 gramm mix

Adagolás: 3-4ml / 1kg mix

30ml 4.160 HUF
100ml 12.140 HUF