« vissza a csapathoz

ORBÁN ISTVÁN - „Motivátor”

2009 óta dolgozom Hub Genders-szel, a Keen Carp tulajdonosával. Azóta én lettem a Keen Carp Team vezetője egész Európában.

Hub kiképzései után megkaptam tőle a lehetőséget, hogy Európa szerte Workshopokat tartsak.

Nem újságokból tanultam horgászni. Már a nyolcvanas évek elejétől az akkori öregeket lestem éjjel-nappal. A sok trükk mellett a legfontosabb dolog, amit tőlük megtanultam, hogy a siker csak rajtam múlik, és ha nem fogok halat, a hibát magamban keressem. Talán ez a gondolkodásmód segített hozzá, hogy sikeres horgász és a Keen Carp csapat vezetője legyek.
A stílusom miatt kaptam a „Motivator” nevet a csapattagoktól. Sokszor romboltam le az egójukat, de az én feladatom egy sikeres csapat építése volt, nem a kényeztetésük. A csapat kilencven százaléka egyéni rekordot döntött és többen versenyeket is nyertek a kezem alatt. A sikerhez vezető út nem volt mindig zökkenőmentes, de mára már ők is belátják, hogy az őszinteségem, ami néha fájt, kellett a sikerhez. Én a parton elvégzett munkában és a horgász felkészültségben hiszek. A szerencsében higgyenek az időmilliomosok.

2015-ben, több éves felkészülés után az irányításommal indult a Keen Carp Individual, ahol minden ügyfelünknek egyénre szabott megoldásokat ajánlunk.