A hétvége margójára...

Keen Carp | január 22.

István az elmúlt hétvégén két Workshop-ot tartott.

A szombati budapesti Workshop Maraton tényleg maratonira, majd’ 9 órásra sikerült, vasárnap pedig az érdeklődő pécsi pontyhorgászok látogattak el Workshop-unkra. Így a hétvégén összesen közel 140 ember vett részt Workshop-on.

Erősen úgy tűnik, hogy a pontyhorgászokat mégis érdekli a nagyponty fogás. Örömünkre egyre többen nyilatkoznak úgy, hogy nem nagyon van más piaci szereplő, aki problémáikra tartós megoldást tudna nyújtani. Természetesen mi is tudjuk, hogy mindenféle csalival lehet halat fogni, csak egyre többen kezdenek megtelni a nemkívánatos halakkal.

Külön szeretnénk köszönetet mondani a Workshop Maraton résztvevőinek kitartásukért, hisz’ István egyébként is információgazdag előadását szakmájuk csúcsát képviselő vendégeink, Dr. Mézes Miklós Professzor Úr és Szász Máté jóvoltából még háromszor egy óra masszív információáradat gazdagította.

A pécsi Workshop-on az alacsonyabb létszám miatt több lehetőség volt kérdezni, ami sajnos a Workshop Maratonon nem adatott meg mindenkinek, ezért István hamarosan különleges ajánlattal fog élni a Workshop Maraton résztvevői számára.