Utolshow

Rostási József | február 07.

A tavalyi év utolsó egy hetes pecájának 2017 novemberében egyedül vágtam neki. Azonban az időjárásnak köszönhetően az egy hétből  sajnos csak 6 nap lett. 

Csalinak a Keen Carp Bait Service-ben készíttetett bojlikat használtam 24 mm-es méretben. Az egyik a Big Water Mix-ből készült, Spanish Red aromával ízesített bojli, a másik pedig a Nutty Mixből készült bojli volt.

Egy rövidebb előetetés után szépen jöttek a szebbnél szebb pontyok. A csalik között igazából nagy különbség nem volt, felváltva adták a pontyokat. Érdekességképpen megemlíteném, hogy kétszer is előfordult, hogy szinte egyszerre volt kapás a két boton, pedig a szerelékek jó 50-60 méterre voltak egymástól. De hát ugye tudjuk jókor, jó helyen, ja és a legjobb csalival. :)

Összegezve a 6 napot úgy gondolom, remek kis horgászattal zártam az évet, főleg úgy, hogy a tavon horgászók fogási eredményei messze elmaradtak az enyémtől.

Nekem egy hal kivételével minden halam 13 kg felett volt, és több 13-16 kg-os potyka mellett sikerült 4 darab 19 kg feletti ponttyal fényképezkednem, melyek közül 2 darab súlya meghaladta 20 kg-t.

Súlyuk 19,70 kg, 19,80 kg, 20,60 kg, illetve 21,50 kg volt.

Úgy gondolom, ez a túra méltó befejezése volt a tavalyi évnek. Remélem az idei év legalább így kezdődik majd.

Mindenkinek sok sikert kívánok a Keen Carp bojlikkal és ha valami kérdésetek van, ajánlom látogassatok el egy Workshop-ra.

Köszönöm a mellettem horgászó srácoknak a segítséget a Keen Carp-nak pedig a remek bojlikat.

 

Rostási József