Megjelent a Szűcsi bojli!

Keen Carp | november 08.

 SZENZÁCIÓ!

Piacra dobtuk a Szűcsi bojlit!

Bizonyára emlékeztek rá, hogy május derekán a Szűcsi Völgy Tó Facebook oldalán megjelent egy poszt, miszerint tilos „szénhidrát jellegű” csalit használni a tavon.

A bejegyzés megjelenése után rengeteg megkeresést kaptunk ügyfeleinktől, hogy régi foglalásaikat nem szeretnék lemondani, ezért csináljunk valamit. A problémát az okozta, hogy ezek az ügyfelek korábban minde elégedettek voltak szolgáltatásainkkal, hiszen mind sikeresek voltak a Big Water Mixből készült bojlinkkal.

Ekkor azzal a kéréssel fordultunk Hub Gendershez, hogy a Big Water Mixet oly módon módosítsa, hogy az abból készült bojlik a tógazda által támasztott követelményeknek is megfeleljenek.

Hub zsenialitását mi sem bizonyítja jobban, hogy a Mix 10 napon belül a következő szállítmánnyal megérkezett és megkezdtük a használatát. Hozzá kell tenni, nem ez az első eset, hogy Hub kimondottan egy vízre készít bojlit, hiszen kínálatunkban megtalálható többek között a kimondottan a Balatonra, a Ráckevei-Dunára, vagy éppen a Hatvani kavicsbánya-tóra kifejlesztett bojli is. Mondanunk sem kell, a készített bojlik minden esetben kimagasló fogási eredményeket hoztak, hiszen a Balatonon az elmúlt 2 évben 9 db az RSD-n az elmúlt években több mint 20 db, a Hatvani kavicsbánya-tavon pedig rengeteg 20 kg feletti példányt jegyezhetünk.

A speciális bojli már a tesztidőszak kezdetétől fogva mutatta, hogy nem vesztett szelektív hatásából, hiszen használatával több 20 kg feletti példány is partra került, többek között a tórekord Boss 3 alkalommal. Ezzel a tórekordot idén négyszer fogták meg a tavon Keen Carp bojlival, negyedik alkalommal már 30 kg feletti súllyal.

27,40 kg

 

28,70 kg

 

27,30 kg

 

30,50 kg

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a hozzánk lojális ügyfeleinknek, akik a mai napig érthetetlen szabályozás ellenére kiálltak mellettünk és horgászataik alkalmával a tesztelésben önzetlenül vettek részt. Úgy tűnik nem bánták meg. :) 

A bojli legfontosabb tulajdonsága, hogy NEM SZÉNHIDRÁT JELLEGŰ, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy minden esetben átment a szigorú, alapos halőri csaliellenőrzésen.

A bojli 5 kg-os kiszerelésben, korlátozott mennyiségben a Pontyshow-n megvásárolható és előrendelhető!