Amikor az etetés beérik

Forgács Róbert & Pucsinszki Gábor | május 06.

Márciusi és áprilisi horgászataink sajnos nem úgy alakultak ahogy terveztük. Márciusban egy nagyon markáns hidegfrontot fogtunk ki, esti mínuszokkal, míg áprilisban nemes egyszerűséggel eltűntek a halak arról a szakaszról amit horgászunk, így nagyon bíztam benne hogy végre egy sikeres túrát fogunk zárni.

Csaliként nem maradhatott el a szokásos RSD-re kifejlesztett Hot Fish & Gammarus Mixből, Shellfish aromával készült bojli, illetve ezen kívül a melegedő időre való tekintettel 50/50 mixből készült golyókkal is készültünk. A horgászat előtt elvégeztük a megszokott előetetést is.

Úgy tűnt, végre beérnek a tavaszi etetéseink, minden este több kapásunk is volt, 3 éjszaka alatt 8 db halat fogtunk ebből 1 db 20, 1 db 15 és 2 db volt 10 kg felett, összességében 10,80 kg-os átlagsúllyal.

Kizárólag a jól bevált Hot Fish golyók adták a halat, gondolom ennek legfőbb oka a megszokottnál hűvösebb és szeszélyesebb tavasz, de ami késik nem múlik!

Nem lehet okunk panaszra, az elmúlt 1,5 év alatt 1 db 30, 1 db 25 és 2 db 20 kg feletti ponty az RSD-ből azt gondolom önmagáért beszél.

Remélem tudunk még további eredményeket produkálni a jövőben is!

Köszönjük Keen Carp, köszönjük RSD!

Forgács Róbert