Először Keen Carp-pal

Bardóczky Kornél | április 12.

Március végén egy 80 órás horgászaton vettem részt az Arizóna Carp Lake-n. Ez volt az első olyan túrám, amelyen csak Keen Carp bojlit használtam.

Annak ellenére, hogy a víz még nem volt túl meleg, a Big Water bojli szépen adta darabosabb halakat is. Míg a szomszédok sokat panaszkodtak az 5-6 kilós pontyok jelenlétére, én 9 kilósnál kisebb példányt nem fogtam és a tóban szép számmal jelenlévő tokhalak is elkerültek.

Semmilyen magot, illetve pelletet nem használtam a horgászat során, kizárólag bojlival etettem és csaliztam. A mennyiséget sem vittem túlzásba, minden esetben csupán 10-12 szem bojlit szórtam a horogcsalim köré, ebből kifolyólag összesen csak 5 kg bojlit használtam el a túra során.

A fogott halak nagyrésze 9-13 kg között volt, de azért sikerült három darabosabb példányt is a matracra fektetnem. Ezek súlya 15,10 kg, 15,50 kg és 16,70 kg volt.

Összességében úgy gondolom, hogy egy pozitív túrán vagyok túl, és biztos vagyok benne, hogy a továbbiakban is Keen Carp termékekkel fogom üldözőbe venni a pontyokat.

Ezúton is köszönöm a segítséget és a kiváló minőségű csalikat!

Bardóczky Kornél