Pontyhorgászok, segítsünk együtt!

Keen Carp | december 14.

Karácsonykor már-már természetesnek vesszük a másokon, a nálunk nehezebb helyzetben lévőkön való segítséget.

A horgászszezon végével, az Ünnep közeledtével a Keen Carp csapattagok úgy döntöttek, hogy feleslegessé vált, de jó állapotban lévő, használt horgászfelszereléseiket olyan 18 évnél fiatalabb horgászoknak ajánlják fel, akik önhibájukon kívül nem engedhetik meg maguknak, hogy hobbijuknak minőségi felszereléssel hódoljanak.

Kérünk Benneteket, ha tehetitek, csatlakozzatok felhívásunkhoz!
Amennyiben van olyan feleslegessé vált, jó állapotban lévő horgászfelszerelésetek, aprócikketek, amit nem használtok és szívesen felajánlanátok egy ifjú horgásznak, vegyétek fel velünk a kapcsolatot a keencarp@gmail.com e-mail címen.
Mellékletben kérjük küldjétek el a felajánlani kívánt felszerelés, aprócikk képét, akár egy horgászbotról, akár egy csomag horogról, pár darab már nem használt ólomról legyen is szó.

Várjuk továbbá azon 18 év alatti fiatalok vagy hozzátartozóik, barátaik jelentkezését is, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy horgászfelszerelést vásároljanak, ugyanakkor méltó, felelősségteljes kis gazdái lennének a felajánlott botoknak, orsóknak, kiegészítőknek, aprócikkeknek.
Rövid bemutatkozásokat, történeteket a keencarp@gmail.com e-mail címre várunk.