Kosár

Az Ön kosara üres

Keresés folyamatban...

Kosár Bezárás

Garancia

Két megoldás között választhatsz!

1. Keen Carp garancia

A Keen Carp maximalista filozófiája a legjobb vásárlói megelégedettséget engedheti meg csak magának. Legyen szó bojli aromáról, pop up bojliról, bojli mixről vagy bármely más termékről, ha problémád van a kiszolgálással vagy a termékkel, ne gondolkodj, azonnal hívj a +36-70-886-0080 telefonszámon vagy írj a keencarp@gmail.com email címre!

 

2. Jogszabályi háttér

Elállás joga

A 17/1999. Kormányrendelet alapján az interneten megrendelt bojli aroma, pop up bojli, bojlimix vagy bármely más termék átvételétől számított 8 munkanapon belül minden vevőnket megilleti a vásárlástól való elállás joga, mely az alábbi feltételekkel vehető igénybe. (Figyelem! Ez a lehetőség nem vonatkozik a személyes átvételre, függetlenül attól, hogy a terméket előtte megrendelte-e az interneten!) Az elállásra vonatkozó igényét azonban e-mailben vagy telefonon előre be kell jelentenie.

 • Az elállási jog érvényesítéséhez az eredeti számla mindenféleképpen szükséges.
   
 • Az elállási jog csak a gyári, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó termékre gyakorolható. (Ettől csak abban az esetben tudunk eltekinteni, ha a vásárlás alkalmával a termék nem ilyen feltételekkel került átadásra a vevőnek.)
   
 • Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Postán vagy futárszolgálattal történő visszaküldés esetén legkésőbb az áru megérkezését követő 30 napon belül visszautaljuk az összeget a megadott bankszámlaszámra.
   
 • Utánvéttel érkező terméket nem áll módunkban átvenni.
   
 • A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási és utánvételi költségekre.
   
 • Abban az esetben, ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a termék súlya alapján kalkulált kiszállítás költségét is, ami kedvezményként elengedésre került a házhozszállításkor.
   
 • A visszatérítés nem vonatkozik a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.
   
 • Abban az esetben, ha a terméket nem rendeltetésszerűen használta, a termék visszavásárlását nem tudjuk vállalni, ezért azt visszajuttatjuk a vásárlónak, a vevő költségére.
   
 • Az elállás joga csak a raktárról szállított termékekre vonatkozik, a vevő egyedi igényei és kívánsága alapján behozott/legyártatott termékekre nem.