Bővül a Keen Carp csapat

Orbán István | július 06.| 4 perc olvasási idő

A mostani német-osztrák csapattagok számára nagy problémát jelent a távolság. Sok száz kilométerré élnek egymástól, így csak ritkán tudnak találkozni. Ezért úgy döntöttem, hogy kis, egységeket szervezek egymáshoz közel élő srácokból. Az első ilyen egységet Bajorországban sikerült megszerveznem.

A bajor egységet Andreas Friesinger, Thomas Pflug és Alexander Cyrys alkotják.

A srácokat egy rutinos Keen Carpos-os, csapattársam és ausztriai Bait Service tanácsadónk, Rontó Csaba támogatja az első lépésekben. A közelség miatt Felső-ausztriai csapattársunk Lukas Schörgendorfer is besegít az egység munkájába.

Csabának hatalmas tapasztalata van, hiszen évek óta sikerrel támogatja ausztriai ügyfeleinket.

A következő egységet Köln és Bonn környékén szeretném megszervezni. Az azt következő célpont pedig Lipcse-Drezda-Berlin lesz.

Már alig vártam, hogy a pandémia őrület egy kicsit csillapodjon és az új csapattagokkal eltölthessek egy kis időt a vízparton. Ez, június első hétvégéjén sikerült és Csabával érvényes negatív Covid tesztekkel a kezünkben Bajorországba utaztunk.

A srácok már elég jól érzik a Keen Carp csalik használatát. Ezt fogási eredményeik igazolják. De ahhoz, hogy valaki a csapatba kerüljön és a Keen Carp-ot képviselhesse, többre van szükség annál, hogy tudnak halat fogni.

Számomra egy stabil családi háttér és egy szociális, segítőkész karakter alapfeltétel. Ehhez azért ragaszkodom, mert csak az ilyen srácok tudnak és hajlandók átadni ügyfeleinknek abból, amit tudnak és amit a Keen Carp-nál tanulnak.

A rövid, bő másfél napos túrán számomra a halfogás nem számított. Annyira nem, hogy ruhán, egy széken és egy matracon, amin a kocsimban aludtam semmit nem vittem magammal. Teljes mértékig a srácokra akartam koncentrálni.

Csabival a tervezettnél később érkeztünk. Én Németországot csak STAULAND-nak hívom.

Addigra a sátrak álltak, rod podok a helyükön voltak a srácok pedig a vízen keresték a helyeket. Amit láttam nagyon tetszett, minden rendezett volt, pont úgy, ahogy szeretem. Az első benyomás ötös volt.

Hamar éjfél lett, így sajnos a beszélgetést abba kellett hagynunk. A beszélgetés során kiderült, hogy a srácok a legtöbb dologban egy hullámhosszon vannak.

Az első kapások után jöttek a következő pozitív benyomások. Azon kívül, hogy az eszközöket számomra tetsző módon kezelték, egymásnak is azonnal segítettek. A halak fényképezésénél is mindent úgy csináltak, mintha régóta együtt horgásznának. Minden jel arra mutat, hogy jó úton járunk.

Mellesleg egy pár gyönyörű ponty is lencse elé került.Srácok, köszönöm ezt a pár órát és remélem, hogy amit elterveztük, azt sikerrel meg fogjuk valósítani!
 

Orbán István