Kosár

Az Ön kosara üres

Keresés folyamatban...

Kosár Bezárás

Horgászat Bojli

Keen Carp V.I.P.

Koro Adam, 1 hónapja

Keen Carp V.I.P.

Koro Adam, 1 hónapja

Horgászat Bojli

Mit is jelent/jelenthet ez egy Keen Carp csalival horgászó és szemlélet módot valló sporttársnak? Az alap követelmények teljesítésével és kellő elszántsággal, valamint tanulni akarással te is tagja lehetsz. Aki már V.I.P tag 100%-ban tapasztalja évről évre ezen kiváltságokat. E csoport tagjaként így juthattunk el társammal, Robival Olaszország egyik legszebb, ha nem a legszebb vízére, a Lago di Pusiano-ra.

Gondos szervezés előzte meg a túrát, amit itt is szeretnénk megköszönni Istvánnak és a Keen Carpnak. Tamás és Oko segítségét, tapasztalatait és önzetlen tanácsait külön is köszönjük.

Egy viszonylag hosszú és annál fárasztóbb út vette kezdetét november 11-én. Ami az út végén várt minket, az teljesen letaglòzott mindkettőnket. A hegyek lába alatt elterülő kristály tiszta vizű tó látványa újra töltött minden  lemerült aksit. A kedélyeket csak tovább borzolta az érkezésünkkor kezdett fárasztás, ami egy gyönyörű 20 kg feletti példányt jelentett Dezső barátunk számára.

Ennek ellenére mégis két lábbal a földön maradva a reális cél lebegett a szemünk előtt, ami egy 15 kg-nál nagyobb példány partra segítése volt számunkra.

A helykeresés talán itt jelentette a legnagyobb kihívást. Az előttünk elterülő meder teljesen egysíkú volt. Így Tamás és Oko, illetve az előző heti turnus tanácsait követve 9-13 m-es mélységben kerestünk helyeket. Pár visszajelzés is érkezett, szúnyoglárva és kagyló formájában, hogy az általunk kijelölt helyek jól fognak működni. Amit rövidesen az általunk keresett célhalak is visszaigazoltak.

Az eltelt egy hétben négy kapásom volt (10 kg körüli, 12+, 14+, és egy gyönyörű színekben pompázó sötét tónusú 18 kg-os tőponty).

A halak brutális erővel küzdöttek, amin nem is csodálkoztam, hisz' alig párszor voltak horgon, vagy talán egyszer sem. Páratlan fárasztási élményekkel gazdagodtunk.

De ami igazán megdöbbentett, az a csapatszellem, ami már a legelső naptól fogva jelen volt. Az önzetlen segítség végig kísérte az egész hetet, mind a horgászatban, mind a közös főzések során.

Külön köszönet Krisztiánnak a szuper képek és drón felvételek készítéséért.

Ezeket az élményeket és tapasztalatokat itt megélheted a V.I.P csapat tagjaként.

Azt hiszem mindazok, akik odaadóan, kellő alázattal bele állnak ebbe, ők mind részesei lehetnek ezeknek a pillanatoknak és fejlődhetnek tovább ezen életforma útján.

Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen család, a Keen Carp család tagja lehetek!

 

Sporttársi üdvözlet!

Kóró Ádám

Előző bejegyzés Az első húszplussz Szűcsiből Következő bejegyzés DVCS 2022