Kosár

Az Ön kosara üres

Keresés folyamatban...

Kosár Bezárás

Keen Carp Individual Bait Service
+
Csaliválasztás Mesterkurzus

Legyél te is a csaliválasztás mestere, és horgássz a számodra leghatékonyabb bojlikkal

Kedves Pontyhorgász!

Egy olyan egyedülálló lehetőséget kínálunk számodra, amely használatával az elmúlt években ügyfeleink Európa szerte kiemelkedő fogási eredményeket értek el. Mindezt sokkal kevesebb idő alatt, sokkal kevesebb pénzből és sokkal egyszerűbben érték el, mint azt valaha gondolták.

Elért fogási eredmények

Sokkoló kutatási eredmény

Több mint kétezer pontyhorgász bevonásával készítettünk egy nemzetközi felmérést. Nagyon fontos, hogy a felmérésben fogási eredményükkel elégedett és kevésbé elégedett, valamint tapasztalt és kevésbé tapasztalt horgászok is részt vettek. A kutatást Németországban, Ausztriában, Olaszországban, Magyarországon és Szlovákiában végeztük. Négy-öt órás előadásainkon többek között azt is megkérdeztük a pontyhorgászoktól, hogy hányféle csalit használtak már életükben. A kapott eredmény minket is megdöbbentett.

Egy pontyhorgász átlagosan több, mint 100 féle csalit próbált már ki. 

A jelenség okára is nagyon kíváncsiak voltunk és erről is megkérdeztük őket. A következő válaszok voltak a leggyakoribbak:

 1. Nem bízok a csaliban és mindig attól félek, hogy a csali nem fog működni.
 2. Egyik alkalommal jól fogok egy adott csalival, a következő alkalommal pedig kapásom sincs.
 3. A halfogás nem probléma, de nem olyan és nem akkora halakat fogok, amekkorákat szeretnék

A válaszokból egyértelműen kiderült, hogy a horgászokban a csalik irányába egy nagyon komoly bizalmatlanság alakult ki. Annál rosszabb érzést el sem tudunk képzelni, hogy a parton ülve azon kell gondolkodj, hogy a csalijaid vajon működni fognak-e vagy nem. 

Nézzük, hogy mit jelent ez a bizalmi válság a horgászok számára

 1. Rengeteg időt pazaroltak el a csalipróbálgatással
 2. Rengeteg pénzt költöttek el feleslegesen
 3. A remélt fogási eredmények ennek ellenére elmaradtak 

Természetesen matematikai alapon is kizárt, hogy a pontyhorgászok által átlagosan használt száz féle csali közül ne lettek volna olyanok, amelyek jónak nevezhetők. Sőt, azt sem állítjuk, hogy csak Keen Carp csalikkal lehet eredményt elérni. Akkor mi áll a dolog hátterében?

A csalik iránti bizalmatlanságnak két fő oka van

 1. Mai rohanó világunkban a szabadidőnk egyre drágább. Ezért egyre fontosabb, hogy a horgászattal töltött időt milyen hatékonysággal töltjük el, és hogy az mennyi örömet okoz nekünk. Ez a természet szeretetén kívül az, hogy mennyi és mekkora halakat fogunk. 
  Ennek ellenére, a gyártók jóindulatának ellenére sajnos a piacon egyre jobban jelen lévő árverseny sok esetben a csalik hatékonyságának rovására megy. 
 2. A kutatásban a beszélgetések alatt minden esetben kiderült, hogy még a legeredményesebb horgászok sem; a helyzetnek, a körülményeknek, és fogási igényeiknek legmegfelelőbb csalival horgásznak. Ez azért van, mert a pontyhorgászok nem jutnak olyan információkhoz, amelyek birtokában a számukra leghatékonyabb csalit ki tudnák választani. Pedig tapasztalataink alapján specializált csalikkal minden horgász sokkal eredményesebb lehet. 

A Keen Carp bojlik „titka”

Nézzük a négyévszakos autógumikat. Lehet velük közlekedni minden körülmények között, de mennyivel biztonságosabb nyáron nyári gumival, télen pedig téli gumival közlekedni. Gondolj bele a Forma 1-ben használt slick és esőgumik közti hatalmas különbségre. Ez a hatalmas különbség a csalik terén is létezik. Ezért van neked is szükséged különböző helyzetben különböző csalira.
Hub Genders a Keen Carp bojlikat különböző helyzetekhez, különböző körülményekhez, különböző taktikákhoz fejlesztette ki. Így mi minden pontyhorgász számára a saját céljainak, saját körülményeinek legmegfelelőbb bojlit tudjuk ajánlani, hogy ezzel még sikeresebbek legyenek. 
Hogy csak két példát ragadjak ki. Teljesen más csalira van szüksége egy mozgalmas horgászatot kedvelő és egy szelektíven csak nagy pontyokra vadászó horgásznak. Más csalira van szükséged fizetős tavakon és másmilyenre nagy, vad vizeken

Horgássz Te is olyan bojlikkal, amelyek mögött évek óta komoly fogási eredmények vannak

A siker több tényezőtől függ, de ezek közül Neked a bojli miatt már nem kell, aggódnod. A Keen Carp választékában kizárólag olyan bojlikat találsz, amelyek Európa-szerte számtalan víztípuson, évek óta kiemelkedő fogást biztosítanak ügyfeleink számára. Legyenek azok kis fizetős tavak, egyesületi vizek; nagy több száz hektáros tavak, csatornák és nagy folyók, mint a Duna vagy a Pó.

Individual Bait Service, hogy minden helyzetre legyen megoldásod

Bár kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy a legtöbb horgásztúrához tudjunk azonnal megvásárolható bojlit ajánlani, de vannak olyan körülmények, különleges igények, amelyekhez még speciálisabb csalira van szükség.

Ha te is speciális helyzetek között horgászol vagy speciális igényed van, és nem találsz megfelelő csalit választékunkban, akkor azt az Individual Bait Service-ben tudjuk számodra elkészíteni.

Egyedi rendelés feltételei

 • Csak szakértőnkkel való konzultáció után, tőlük tudsz rendelni
 • Csak saját gyártású alapanyagokból dolgozunk
 • Minimum rendelés 10 kg bojlimixből történhet. Ezt hívjuk egy keverésnek.
 • Egy keverést (10 kg bojlimix) csak egyfajta mixből készítünk.
 • Egy keverést (10 kg bojlimix) csak egy méretben készítünk.
 • Egy keverés (10 kg bojlimix) egyfajta ízesítésű kell legyen. ETTŐL ELTÉRNI SAJNOS NEM TUDUNK
 • 10 kg bojlimixből, a száradástól függően, körülbelül 14 kg kész bojli lesz

Egyedi Bait Service bojlik rendelése

Állítsa össze egyedi igényeinek megfelelően a Bait Service megrendelését

CSALIVÁLASZTÁS MESTERKURZUS
Legyél te is a csaliválasztás mestere, horgássz eredményesebben, mint valaha gondoltad

Legyél a csaliválasztás mestere, hogy éveket spórolj meg!

Azok az ügyfeleink, akik rendszeresen Keen Carp bojlikkal horgásznak, a csaliválasztás mesterei lettek. Céljaik elérése érdekében a leghatékonyabb taktikákat, a taktikákhoz pedig a leghatékonyabb bojlikat használják. Természetesen ennek megfelelően fogási eredményük a korábbiakhoz képest hatalmasat növekedett.

Azért, hogy te is eredményesebb lehess, két lehetőséget ajánlunk számodra:

Azonnali megoldás

Annak érdekében, hogy minél előbb TE is a számodra legmegfelelőbb csalival horgászhass, Bait Service tanácsadóink egy díjmentes csaliválasztási tanácsadás keretében szívesen nyújtanak támogatást számodra azonnal. 
Díjmentes csaliválasztási tanácsadást kérek

Tanácsadóink Európa szerte több ezer nagy ponty fogási körülményeit ismerik. Ezért biztos lehetsz abban, hogy közösen megtaláljátok az egyéniségednek legmegfelelőbb csalit.

Több ezer konzultációval a hátuk mögött, azt is tudják, hogy mik azok az apró hibák, amit a legtöbb pontyhorgász rendszeresen elkövet és szinte biztosan kapástalansághoz vezetnek. Ezeknek az információknak a birtokában attól is meg tudnak védeni, hogy ezeket a gyakori, súlyos hibákat elkövesd. Ezzel is rengeteg pénzt és éveket takaríthatsz meg.

Hogyan zajlik egy csaliválasztási tanácsadás?

 1. A lehető leghatékonyabb szolgáltatás érdekében Te választhatod ki a tanácsadás időpontját
 2. Hogy kollégáink a legmagasabb szintű támogatást tudják Neked nyújtani, kérjük, hogy minél pontosabban írd le, hol, mikor, milyen vízen és hány napot fogsz horgászni.
 3. Szakértőink a konzultációt kiértékelve többféle lehetőséget fognak ajánlani számodra, amelyek közül a legszimpatikusabbat Te választhatod ki.

Hosszútávú megoldás

Ügyfeleink számára a folyamatos fejlődés érdekében Csaliválasztási Mesterkurzus és Workshop keretein belül magas szintű, tudományos tényeken és nemzetközi tapasztalatokon és nem utolsó sorban kiemelkedő fogási eredményeken alapuló képzést biztosítunk.

Csaliválasztási Mesterkurzus
A kurzus keretein belül rengeteg információt kapsz, amelyek használatával rövid időn Te is belül a csaliválasztás mesterévé válhatsz.

Tudj meg többet a kurzusról itt (kattintható link, ami a kurzus menüre visz – ez még nincs kész)

Workshop
A Mesterkurzus elvégzése után ügyfeleinknek lehetőséget biztosítunk, hogy részt vegyenek workshopjainkon.

Ránk a vásárlás után is számíthatsz

A Keen Carp-nál mi úgy tekintünk az első rendelésedre, mint egy hosszú távú együttműködés első lépésére. Tudjuk, hogy bizalmat szavaztál nekünk, amit könnyű elveszíteni. Ezért nagy hangsúlyt és figyelmet fordítunk arra, hogy mi történik ügyfeleinkkel a vásárlás után.

Ha bármilyen kérdésed van taktikával, csalival, végszerelékekkel kapcsolatban, ne hezitálj, azonnal lépj kapcsolatba Bait Service tanácsadóinkkal. Szívesen segítenek neked a rendelést követően is, mert saját tapasztalatból is tudják, hogy a siker sokszor nagyon kis dolgokon múlik.

Számunkra ügyfeleink visszajelzései mutatják, hogy milyen munkát végeztünk. A legjobb eredmény elérése érdekében néha nekünk igazítani kell a dolgokon. Ezért kérünk, hogy ne félj visszajelzést adni akkor sem, ha a dolgok nem úgy alakultak, ahogy tervezted. Mi ebben is támogatunk téged.

Mesterkurzus ízelítő

A KEDVEC BOJLI CSAPDÁJA

A felmérésben arra is fény derült, hogy vannak horgászok, akik ragaszkodnak egy bizonyos bojlihoz. Ennek részben érthető oka van. Korábban jó fogási eredményeket értek el ezekkel a bojlikkal és ezért nem akarnak váltani. 
Nekik nagy előnyük van azokhoz képest, akik állandóan változtatgatják a csalijaikat. Viszont hátrányban vannak azokhoz képest, akik tudatosan választanak csalit. 
A workshopon részt vett ügyfeleink tudják, hogy rengeteg oka van annak, hogy olyan bojli nem létezik, ami minden helyzetben jól teljesít. A Keen Carp választékában sincs ilyen. Ezért van az, hogy ezek a horgászok néha gyengébben fognak. Nem váltanak, mert a már ismert csali fogási eredményei viszonylag stabilak és jobban fognak velük, mint a környezetük.
Biztos lehetsz benne, hogy ha neked is van favorit bojlit, akkor a te fogási eredményeid is rövid idő alatt nagyot javulhatnak, ha az adott helyzetnek legmegfelelőbb bojlival horgászol.

SZELEKTÍV CSALI vs ATTRAKTÍV CSALI