Buttermilk aroma - Buttermilk flavour

Buttermilk aroma

 

A “magas fehérje teória” (MFT-csalik) aranykorában sokan dobálóznak olyan összetevőkkel, mint a kazein, laktalbumin és társaik. Ezekben az összetevőkben rengeteg a fehérje és alkalmazásukkal a bojlik fehérjetartama jelentősen megnövelhető. Annyira, hogy a pontyok emiatt előnyben részesítik majd ezeket a bojlikat a természetes táplálékukkal szemben. A teória vitatói szerint azonban a pontyok csak ezen fehérjék ízét szeretik, az ilyen bojlik vonzereje csak ízükben rejlik, semmi köze magas fehérjetartamukhoz. Igazság, vagy tévedés, legyen bármelyik, mi azt gondoljuk, ezzel a Buttermilk, azaz „író” ízesítővel megadjuk mindenkinek a lehetőséget, hogy kénye-kedve szerint kísérletezhessen!

Hordozó: propilénglikol, alkohol
Ajánlott mennyiség: 1,2-2 ml 500 g száraz keverékhez
Adagolása: mérőpipettával

Adagolás: 2.4-4ml / 1kg mix

30ml 4.090 HUF
100ml 11.990 HUF